Op cadeautjesjacht bij e5

by Sandra

03/12/2015

Nog geen idee wat te kopen voor kerst en nieuw ? Wij helpen je graag…

Waarom je in de drukke winkelstraten begeven als je je cadeautjesjacht in een mum van tijd succesvol kan afronden bij e5. Voor elk wat wils? Natuurlijk, want naast de uitgebreide kledingcollecties voor hem en haar zijn er talloze accessoires die perfect onder de kerstboom passen. Bovendien opent e5 speciaal voor de feesten een unieke giftshop. De leuke cadeaus verdien je eenvoudig door te sparen!

We helpen je alvast bij je zoektocht naar het perfecte cadeau:

* Voor oma: een stijlvolle wollen muts met bloemapplicatie, een gouden doos boordevol lekkers van Jules Destrooper uit onze giftshop of een pakket heerlijk zacht badlinnen van Libelle voor e5.

* Voor je vader: een set witte en rode wijnen Sirius Bordeaux uit onze giftshop, een luxueuze zilverblauwe badjas of een antracietgrijze baret in tweed voor de meest stijlvolle vader.

* Voor manlief: een camelbruine leren riem en een marineblauwe strik om zijn feestoutfit helemaal af te maken, en champagne Baron Albert Brut Tradition uit onze giftshop om samen te klinken op een liefdevol nieuw jaar,

* Voor je beste vriendin: een zonnig Italiaans verwenpakket uit onze giftshop, een feestelijk nachtblauw handtasje met strik of een e5-cadeaubon waarmee ze zich op jouw kosten van kop tot teen kan uitdossen.

Wat staat er op jouw verlanglijstje? En wat zijn volgens jou dé succescadeaus voor familie en vrienden?

32
Getagged als: