SOS Outfitstress

by Sandra

16/12/2015

Wordt het een klassieke feestoutfit in zwart of ga je eens voor een uitbundig kleurenpalet? Kan je er ook mits kleine ingrepen extra feestelijk uitzien? En hoe kan hij stralen als hij geen kostuum wil dragen…

Kortom, last van outfitstress?

Relax! Met deze tips stel je in geen tijd jouw perfecte feestoutfit samen.

* Help, ik heb een winterbleek vel…

Tja, de zomer en dus ook de zongebruinde huid is nu eenmaal een verre herinnering. Bovendien durven kou, winterkwaaltjes en drukke dagen z’n sporen nalaten. Onze tip? Laat al te sombere tinten links liggen! Deze gaan je bleke vel en vermoeide trekken net extra benadrukken. Stap dus voor het samenstellen van je feestoutfit resoluut af op kleur, van subtiel tot uitbundig. Ga voor ton-sur-ton, speel met levendige prints of laat je jurk in een opvallende kleur de show stelen. Trouwens, kleur doet sowieso iets met je humeur!

* Ppfff, ik ben geen kostuumtype!

Dat hoeft ook helemaal niet: het zijn de details die van een eenvoudige broek en trui een feestoutfit maken. Ruil je jeans in voor een chino of een broek in velours en combineer met een wollen cardigan. Een streepje bordeaux en je bent helemaal trendy. Een hemd staat altijd feestelijk, bovendien kan je hiermee alle kanten uit: van klassiek geruit over stoere denim tot gedurfd in felle tinten als roodpaars of mosterdoranje. En waarom niet eens een strikje uitproberen? We hebben leuke modellen die je casual outfit in geen moeite een feestelijke knipoog geven. Tot slot: een jeans + een blazer? Scoren! Wie de blazer nog te deftig vindt, grijpt naar een sweatvest…

* Ai, mijn budget slinkt…

Het zijn behoorlijk dure dagen. Nadat alle geschenken onder de kerstboom liggen en de koelkast gevuld is, wil je er ook zelf nog feestelijk uitzien. Gelukkig kan je met kleine ingrepen eenzelfde outfit eindeloos veranderen. Onze tip: kies een sobere outfit en werk af met sprankelende details. Een panty in kleur of met glitters bijvoorbeeld geeft je rok of jurk heel eenvoudig een totaal andere uitstraling. Ook een opvallende riem en een sjaal pimpen je outfit instant. En natuurlijk mag je je juwelenkistje niet negeren: ga voor subtiel of pak uit met XL-juwelen. En vergeet die sparkling clutch niet!

Zit jij nog met een outfitprobleem? Natuurlijk helpen we je verder! Dames, kijk maar eens op in onze feestwinkel, en heren, voor jullie hebben we onze feestfolder.

0
Getagged als: