Comfy jurken, trendy prints

by Céline Delodder

02/12/2016

Deze trend laat je sowieso niet meer los. Comfortabele, los vallende jurken met een opvallende print zijn de nieuwste it-items. En terecht: want wat is er nu eigenlijk beter dan een hippe trend waar je nog eens lekker in zit ook?

Dat geen enkele los vallende jurk hetzelfde valt, dat is een feit. Maar dat alle losse jurkjes goed zitten, dat is evenzeer een feit. De sobere modellen vallen netjes rond je lichaam waardoor je alle vrijheid hebt om te bewegen. Tip: ga je uit eten (en plan je om veel te eten), dan is zo’n los model hét perfecte stuk om en mee uit te pakken en geen last te hebben van een vol buikje dat tegen je broekrand aanduwt. Wie het toch graag wat strakker heeft kan de jurk combineren met een brede riem. Zo zet je je taille in de verf en geef je jouw look wat extra pit.

Net omdat zo’n los kleed het qua model heel rustig houdt kan je helemaal losgaan met opvallende en gedurfde prints. Grote, geometrische en etnische prints zijn dit najaar erg trendy in modeland – maar ook subtiele prints zijn legio. En met een bloemenprint doe je alvast ook niets verkeerd, want elk seizoen valt er wel een bloemetje te plukken uit de kledingrekken. Dit najaar mocht het wél wat meer zijn dankzij de glittertrend. Met de feestdagen voor de deur is glitter altijd een goed idee – en losse jurken eigenlijk ook. Want zo kan je zonder zorgen smullen van die lekkere feestmaaltijd. Kortom: deze trend is eigenlijk onmisbaar in je kleerkast. Wel. Toch onmisbaar in die van mij …

Ontdek jouw favoriete jurk nu op onze webshop, of laat je helemaal gaan in je favoriete e5-winkel. Wie nog graag nog wat raad krijgt hoe ze deze comfortabele trend best dragen kan nog altijd gebruik maken van onze personal shopper service. Veel shopping plezier!

Shop mijn musthaves
46