Favoriete outfit van Daniëlle

by Céline Delodder

18/08/2016

Daniëlle, 23 jaar, is sinds februari 2015 het keppekindje van de verkoopsters in onze winkel in Oostkamp. Elke dag helpt ze onze klanten stralen, maar deze keer staat ze zélf in de spotlights. Stralender dan anders – dankzij haar enthousiasme én glinsterende outfit.

Voor de jonge Daniëlle mag het al eens wat anders zijn. Een outfit met een wauw-effect, eentje die bijblijft. “Ik denk dat mijn favoriete outfit daar wel aan voldoet en meteen ook bewijst dat je bij e5 modieuze, hippe collecties vindt.” Daniëlle kiest voor de zwarte skinny jeans van Liberty Island, het perfecte basisstuk voor heel wat outfits. “Het is een kwestie van combineren. Het juiste bovenstuk en de goede accessoires kunnen je jeans fel boosten.” En gelijk heeft ze: in combinatie met de elegante bloes van L’histoire de Louise krijgt de look meteen een zekere chique over zich.

“Met een paar laarzen kan je de look casual dragen, maar ik koos hier voor glamour en haalde mijn laqué stiletto’s boven. Feestelijk, vrouwelijk en ja … een beetje pijnlijk na een uurtje.” Een feestlook heeft volgens Daniëlle altijd wat glitter nodig. “Ik ben verzot op bling. Geen glitter, geen feest!” De opvallende, grijze ketting met strass en nep-diamantjes veroverde dan ook meteen haar hart. “Die ketting is heel speciaal maar toont op de juiste outfit wel erg stijlvol. Met een bijpassend armbandje en felrode lipstick is de look echt af.” Of toch bijna. Want de jonge fashionista tilt haar feestlook naar een hoger niveau door de outfit af te werken met een grote, elegante flaphoed. “Een stuk dat net als glitter super trendy is dit najaar. Mijn favoriete outfit is voor mij de ideale combinatie tussen modetrends en mijn eigen stijl. Vrouwelijk, hip en een beetje sexy.”

Deze feestlook is volgens Daniëlle eentje die bij heel wat vrouwen past. De e5-verkoopsters meent dat het vooral belangrijk is om je goed te voelen in je vel en trots op jezelf te zijn. Zo straal je namelijk altijd. Maar wat glitter om je te helpen stralen kan natuurlijk geen kwaad, toch? “Ik zou deze outfit dragen als mijn grootouders 60 jaar getrouwd zijn. Ik wil er dan echt op mijn uitzien zonder overdreven chique gekleed te zijn.”  Ons heeft ze overtuigd. Wij houden wel van dat beetje ‘anders’. Jullie ook?

Shop Daniëlle's favoriete look
212