Ga voor kaki!

by Céline Delodder

28/09/2016

Denk jij bij de kleur kaki meteen aan stoere leger-looks of zie je jezelf wel rondlopen in een elegant met kaki gecombineerde outfit? Want dat laatste wordt dit najaar een trend: kaki is weer helemaal in. Een prachtige, zachte, flatterende herfstkleur waarin je altijd kan uitpakken.

Kaki lovers

Isabelle Bruggeman, de hoofdontwerpster van het team L’histoire de Louise, is helemaal weg van de kakitrend. “Kaki is een kleur waarmee je een soort van pastellook kan creëren. Het is een kleur die erg goed past bij de gezellige herfstsfeer.” Een gedempte kleur, maar ook een kleur met karakter, aldus de ontwerpster.

Het is een erg dankbare modekleur die je geheel volgens je eigen stijl kan combineren. Donker tinten zoals diep bordeaux of zwart geven kaki een mysterieuze uitstraling, terwijl een bleke tint – zoals een lichtblauwe jeans – een frisser en sportiever resultaat geeft. Gecombineerd met bruin- en beigetinten versterk je dan weer het warme en zachte karakter van kaki.

Subtiel maar toch opvallend

Enkele van de kaki stuks uit de nieuwe L’histoire de Louise collectie zijn afgewerkt met gouddraad. Isabelle vindt het leuk om verschillende modetrends met elkaar te combineren – en dat is precies wat ze hier deed. “Gouddraad, metallic en alles dat (subtiel) glanst is in. In combinatie met kaki geeft gouddraad een verfijnd en uiterst elegant effect.” Dus zowat de ideale manier om je outfit te boosten? “Ja, eigenlijk wel. Goud en kaki geven je look dat beetje chique om er nog stralender uit te zien.”

Wij zijn in ieder geval verkocht voor de kakitrend – en al helemaal in combinatie met de fijne gouddraad. Hebben!

Shop onze kaki musthaves

Benieuwd of de kakitrend iets voor jou is? Maak dan zeker een afspraak met één van onze personal shoppers en ontvang jouw eigen, persoonlijke stijltips. Meer informatie: www.e5mode.be/nl/extra-info/personalshopper.html.

88