GEEF KLEUR AAN JE HERFST

by Céline Delodder

25/09/2017

Vaarwel zomer, welkom herfst. Voor velen is dit het mooiste seizoen van het jaar. En we kunnen hen geen ongelijk geven. Het mag dan wel kouder worden buiten, de natuur toont al haar warme kleuren en zelf kan je ook origineel uit de hoek komen. Casual, classy of comfy: de nieuwe collectie van D’Auvry sluit perfect aan bij de unieke sfeer van dit seizoen. Dit jaar overheersen rood, bruin, bordeaux en oker met ecru accenten. Deze drie outfits zullen je zeker inspireren. Maar niemand kent je persoonlijke stijl beter dan jezelf natuurlijk. Bekijk dus zeker de hele D’Auvry collectie in de e5-webshop en laat laat je creativiteit de vrije loop.

Smaakvol combineren

Ga voor een knappe retrovibe met deze look. De portokleurige vest met korte, open snit en het neplederen rokje variëren mooi op hetzelfde thema, terwijl de bloes met bordeaux motief en striklint aan de hals deze outfit een elegante touch geven.

You have the power

Deze outfit in dezelfde diepe bruintint toont dat eenvoud werkt. De klassevolle powerlook geeft je het gevoel alles aan te kunnen. Het kleedje in aangenaam aanvoelende kwaliteitsstof is mooi afgewerkt met een split vooraan.

Rood doet het altijd

In dit felrode kleedje val je meteen op en straal je overal positieve energie uit. De zachte structuurstof is een plezier om te dragen en het striklint aan de hals zorgt voor een subtiele twist.

Shop de looks
0