Heidi’s favoriete zomer-outfit

by Céline Delodder

27/05/2016

Heidi werkt al 21 jaar bij e5 mode, waarvan 18 jaar als gerante in de e5-winkel Essen. Voor haar favoriete zomer-outfit koos ze voor een combinatie tussen comfortabel hip en stijlvol trendy.

“Ik voel me altijd goed als ik een jeansbroek draag. Wanneer ik zo’n lichtjes skinny model draag vind ik mezelf echt mooi.” Zo’n jeans is er zelfs één waarmee alle maten en modellen goed staan en dus een echte topper. “Dit zwarte model van L’histoire de Louise vind ik heel stijlvol. Bovendien zit de jeansbroek ontzettend comfortabel.” En net dat comfort vindt Heidi erg handig om de hele dag mee door de winkel te hollen. “Het feit dat je trouwens broekzakken hebt vind ik ook een groot pluspunt. Je kan er altijd wel iets in kwijt, zoals prijskaartjes. Mooi meegenomen als je in de verkoop staat, niet?”

Heidi combineert de comfy jeans met een wit bloesje van L’histoire de Louise. Volgens de gerante is deze bloes een model dat ‘camoufleert’ en geschikt is voor vrouwen met zowel een kleine als grotere buste. Een stuk waar zowat iedereen zich goed in kan voelen dus. Dat de metallic afwerking een zekere chique aan de bloes geeft vindt Heidi fantastisch. “Als je deze outfit draagt met een mooie pump en blazer ben je meteen klaar om een avondje met vrienden te gaan stappen.” Tijdens het werk grijpt ze iets sneller naar comfortabele sneakers, al durft ze in het weekend wel eens te kiezen voor een hak.

De enthousiaste gerante kiest voor een losse en luchtige cardigan van D’Auvry als bovenstuk. “Ik draag best wel veel kleur maar zie ook heel graag zwart. Het toont klasse en past ook gewoon overal bij.” Heidi werkt haar favoriete zomer-outfit af met de elegante halsketting van L’histoire de Louise. “Dit vind ik echt een super tof accessoire puur omdat het zo stijlvol en speels is. Het maakt de look echt helemaal af.” Nog een veegje licht gekleurde oogschaduw en Heidi is er helemaal klaar voor.

Meer leuke zomer-outfits spotten? Onze verkoopsters kunnen niet wachten om je te ontvangen én je gratis persoonlijke stijltips te geven. Of neus eens rond op onze webshop – terwijl je geniet van de heerlijk warme zon bijvoorbeeld.

Shop Heidi's favoriete zomer-outfit
121