In deze outfits viert onze personal shopper eindejaar

by Sophie Pycke

01/12/2017

De ideale feestoutfit? Die helpen wij u samenstellen! Melissa, personal shopper in e5 Lokeren, tipt twee outfits waarmee zij eindejaar helemaal onvergetelijk zal maken. Aan de feestdis of op de dansvloer: met deze tenues is uw avond nu al geslaagd.

Black velvet

De queeste naar de perfecte ‘little black dress’ kan u hier stopzetten. Met het zwarte, fluwelen kleedje van L’Histoire de Louise kiest u net zoals Melissa voor een stijlvolle en jonge look.

Onze personal shopper is helemaal gewonnen voor het zachte velours – deze winter een ongekend populair stofje – en voor de leuke trompetmouw. Dat de zwarte kleur stiekem een beetje afslankt, is helemaal mooi meegenomen. Werk af met een speelse ketting.

All black

Melissa’s tweede favoriete outfit is iets gewaagder, maar net zo knap. Ze kiest voor ‘all black’ met twee opvallende stuks van Lerros. De zwarte bloes wordt ook uw nieuwe favoriet! Let op de stoere studs en de funky opening aan de halslijn. De kreuk in de semitransparante stof zorgt dan weer voor een casual toets.

Combineren doet Melissa met de zwarte broek met zilverkleurige tailleband. De elastische tailleband is zo comfortabel dat u makkelijk een halve kerstkalkoen naar binnen kan werken, en dat in absolute stijl. De zilverkleurige lurex zorgt voor een feestelijke toets. Een niet zo gewone broek die u moeiteloos kan combineren, ook na de feestperiode.

Interesse in een afspraak met een Personal shopper in één van onze winkels? Klik hier.

0