Jeans me up, baby!

by Céline Delodder

15/04/2016

Jeans is terug van … wel, eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Deze lente vind je ook jouw favoriete denimstukken terug.

Helemaal jeans

Helemaal in jeans, een foute look? Neen hoor. Dit voorjaar is het absoluut hot.. Denim komt zelfs ijzersterk terug in allerlei gedaantes. Uiteraard in broeken, maar ook kleedjes, stijlvolle vestjes, jumpsuits, rokjes, shorts … Alles is mogelijk in jeanslook. Lekker stoer of net heel vrouwelijk? In jeans zit je altijd perfect.

Jeans voor iedereen & overal

Retro, donker, afgewassen, standaardmodel of skinny. Denim is er in alle stijlen en net daarom vindt iedereen deze zomer z’n eigen powerlook. Hét moment dus om jouw collectie aan te vullen met een stuk waar je nog jaren van geniet. En misschien ook met een extraatje?

De jeanschallenge

Wat denk je van een modieuze uitdaging in 2016? Ontpop je tot een ware fashionista en kies voor een trendy bootcut of flared jeans, misschien wel met een toffe coating op. Wedden dat je een onvergetelijke indruk maakt met deze #jeanschallenge?

Geef denim terug een prominente plaats in jouw kast en maak zelf alle mogelijke combo’s die de modewereld op ons loslaat. Surf voor jouw jeanslook naar onze webshop of kom langs in onze winkels en toon je van je meest denim kant.

De perfecte look gevonden? Wij zijn benieuwd. Deel het resultaat met de hashtag #jeanschallenge en wie weet sta jij binnenkort te stralen op onze Facebookpagina.

Shop dit artikel
0