Laatste solden: outfits onder 50 euro

by Céline Delodder

26/07/2016

De solden zijn bijna voorbij … maar nu kan je wel super mooie koopjes vinden! Wij stelden alvast onze favoriete outfits samen – goed voor elk budget.

Kleurrijk voor nog geen € 20

Breng wat meer kleur in je leven met de elegante, turkooizen jurk van D’Auvry. Een jurk die je vrouwelijke vormen in de verf zet en je zo laat stralen. Ideaal voor een hete zomerdag, maar even geschikt om tijdens de lente in te genieten. Ga voor nog meer kleur met de groene cardigan van D’Auvry. En wie graag nog een extraatje heeft: een klassieke, witte parelarmband maakt je look gegarandeerd af. Resultaat? Een vrolijke én vrouwelijke outfit voor slechts € 15,99. Dat noemen we nu nog eens een slag slaan (€ 19,98 min 20% bovenop je totaal).

Shop de € 20 look

Casual onder de € 30

We hebben allemaal wel eens een dag waarop we graag wat extra comfort hebben. De casual look is met z’n perfecte huwelijk tussen comfy en trendy dan ook de ideale keuze op zo’n dagen. Til jouw casual look naar een hoger niveau en maak een kleurrijk fashion statement in het vermiljoen rode T-shirt van D’Auvry. De rugdécolleté geeft naast de opvallende kleur wat pit aan het kledingstuk. Draag dit item boven de skinny jeans van Liberty Island voor een perfecte stadslook. Geef je outfit ten slotte een extra boost met een groot, luxueus accessoire. Met een kleurrijke armband kan je alvast niet de mist ingaan. Een stijlvolle look die comfortabel zit en een geschenk voor je portemonnee is dus.  Want deze outfit kost je maar € 27,57 (€ 34,46 min 20% bovenop je totaal).

Shop de € 30 look

Stijlvol voor minder dan € 40

Jumpsuits zijn deze zomer (en ook de komende seizoenen) een echte musthave in je kleerkast. Dit donkerblauwe model van D’Auvry is zeker en vast een kanshebber om jouw nieuwe favoriete item te worden! De elegante hals zorgt voor een je ne sais pas quoi, terwijl het bladermotiefje de jumpsuit meer karakter geeft. Handig: donkerblauw oogt niet alleen klassevol en chique maar is ook nog eens makkelijk te combineren. Werk je look af met twee parelarmbanden: een lichtblauwe en een witte. Jouw nieuwste vangst kost je € 30,36 (€37,94 min 20% bovenop je totaal).

Shop de € 40 look

Trendy beneden de € 50

De lichtblauwe jeansshort van Liberty Island is het ultieme zomerstuk. Goed voor in je reistas, goed voor een dagje strand, maar ook even goed om met je vrienden te genieten van een lekkere barbecue in de zon. Ga voor 100% zomers en combineer het shortje met de elegante, losse top van D’Auvry. Het petrolblauwe topje geeft wat meer ‘chique’ aan je outfit. Voeg nog wat bling toe en je stralende look is er één die je heel wat complimenten gaat opleveren. Een lange ketting en enkele armbandjes zorgen zeker voor het gewenste resultaat. En je betaalt maar € 46,67 (€ 58,71 min 20% bovenop je totaal).

Shop de € 50 look

En wat hebben jullie al gekocht tijdens de solden? Toon ons je nieuwe outfit in een Facebook comment of deel ‘m op Instagram met #zozieikmegraag.

17