Marine’s favoriete zomer-outfit

by Céline Delodder

28/04/2016

Sinds januari 2016 versterkt de 22-jarige Marine ons e5-team in Doornik. Vol trots stelt de jonge verkoopster haar favoriete zomer-outfit voor. Marine kiest voor klasse met een elegante look, goed voor elke gelegeneheid.

De zwarte jumpsuit van L’histoire de Louise is volgens Marine werkelijk hét pronkstuk van de collectie. “Jumpsuits zijn dit seizoen super trendy. Niet zo gek ook, als je weet hoe gemakkelijk die zitten.” Een perfect huwelijk tussen comfort en stijl dus? “Eigenlijk wel. Je ziet er goed uit en je zit een hele dag gemakkelijk in je kleren. Heerlijk vind ik dat.”

Combineren doet Marine met een paar korte botjes – liefst met hak. “Ideaal voor een werkdag. Als verkoopster moet ik veel rondlopen en dan heb ik graag dat mijn volledige outfit goed zit.” Wordt het wat frisser, dan grijpt ze naar een felgekleurde blazer of een korte gilet van Liberty Island. Je kan de jumpsuit zelfs combineren met de losse cardigan van L’histoire de Louise. “Nog zo’n item dat momenteel erg hip is én gemakkelijk zit. Comfort was nog nooit zo stijlvol!”

Dat de jumpsuit zwart is, is volgens de verkoopster een groot pluspunt. Zwart is namelijk een kleur dat voor zo goed als elke gelegenheid past. “Het is tof om één stuk te hebben dat je erg vaak kan dragen en op tal van manieren kan combineren.” Marine zou deze jumpsuit dragen naar een feestje; gecombineerd met hoge hakken. Ze is er zeker van dat de outfit succes zou hebben en zweert dat een jumpsuit niet leeftijdsgebonden moet zijn. “Veel mensen denken dat enkel jonge mensen dit kunnen dragen. Terwijl het net een stuk is voor elke leeftijd, zolang je maar durft.”

Door de afwerking op de borst van de jumpsuit is een ketting volgens Marine niet echt nodig. “Tenzij je kiest voor een choker, een modefenomeen dat je momenteel meer en meer ziet opkomen. Voor mij is deze outfit compleet als ik er een armbandje bijdraag – en felrode lipstick!”

Shop Marine's favoriete zomer-outfit
0