Zomer is de max(i)

by Sandra

20/05/2016

Lange rokken en jurken: tot aan de enkels of net eronder. Strak of golvend. Effen of met print. Wij zijn helemaal verzot op sierlijke en zomerse maxi-trend. En nu is het aan jou om te combineren en te experimenteren, hoera!

De maxi-trend: ideaal voor jou en mij

Deze zomer is het al maxi wat de klok slaat. Niet dat wij dat erg vinden. Waarom niet? Heel simpel: het is een trend die iedereen goed staat. Klein, groot, slank en volslank. Mits de juiste tips & tricks transformeer je jezelf in een handomdraai in een rasechte diva. Want toegegeven, zo voel je je wel met een lang wapperend gewaad rond je benen.

Dankzij deze tips die jou helemaal op het lijf geschreven zijn maak jij van jouw maxi-look een toplook!

Klein maar fijn?

Een hoge hak of sleehak in combinatie met jouw lange rok of kleed maken je optisch langer. Kies voor een rok of jurk met een (of 2) split(ten) en laat wat been zien. Jouw korte benen lijken meteen een pak langer, maar shhht.

Groot?

Jij hebt geluk, want jij kan alle lengtes aan! Mini, midi of maxi: jouw lange benen stralen altijd. Laat je helemaal gaan en experimenteer er op los.

Weinig taille?

Creëer je eigen taille door je top in je rok te steken. Droom je van een hoge taille? Draag je rok dan hoger en stop er je bovenstuk in. Je benen zien er meteen ook langer uit. Bepaal zelf je optische illusie in een paar simpele stappen.

Een poep?

Is je achterwerk wat verlegen? Steek ‘m dan weg achter je top of truitje. De voorkant steek je gewoonweg in je rok, de achterkant laat je losjes hangen. Hip, trendy én camouflerend.

Mooie rondingen?

En we zijn er trots op! Maar soms zijn we niet altijd even blij met al onze zones. Daar hebben wij simpele trucjes voor. Kies bijvoorbeeld liever niet voor een rok met plooitjes bovenaan, want dat geeft een verzwarend effect. Kleine prints verdoezelen dan weer perfect wanneer ze op de juiste plaatsen gedragen worden. Kies voor soepele stoffen (zoals polyester, nylon, …), want die tekenen minder af en voelen bovendien prettig aan. Tot slot geef je je silhouet een ideale break wanneer je kiest voor een iets langere trui in combinatie met je rok. Op een lang kleed ga je dan weer best voor een langere vest of blazer, tot halverwege je poep.

Tip: maak een eigen ‘jumplook’. Combineer een gelijk kleurig bovenstuk (top, truitje, bloes, …) met je rok zodat het lijkt op een lang kleed.

Pssst … Weet je wat er nog een geweldig voordeel is aan deze trend? Je benen hoeven niet altijd feilloos glad te zijn. Wij zijn voor!

Shop nu jouw favoriete zomertrend in onze webshop of in één van onze winkels – daar krijg je er nog eens gratis persoonlijk stijladvies bij ook. Ben je al onderweg?

Shop dit artikel
0