Metallic flair

by Greet Moens

05/07/2016

Deze zomer schitteren we niet alleen in felle kleuren – we schitteren ook letterlijk! Zon of geen zon: met de metallic trend schijnen we allemaal een beetje. Want we verdienen het om te stralen, niet?

Deze metallic mantel met slangenprint van L’histoire de Louise vind ik werkelijk prachtig. Het is eigenlijk mijn favoriete stuk uit de collectie. Een hot item voor dit voorjaar, maar zeker ook voor de komende seizoenen. Metallic is een trend die niet snel zal passeren. Deze mantel is voor mij een echte musthave om mee uit te pakken en elke outfit een felle boost te geven. Je kan deze gemakkelijk combineren met veel stijlen. Gecombineerd met de flared jeans van hetzelfde merk heb je meteen een casual chic outfit om mee te gaan werken of een dagje te shoppen.

Je kan de elegante mantel ook dragen op een jurkje natuurlijk. Het item straalt toch een zekere chique uit voor een receptie of een feestje. Deze eyecatcher levert je gegarandeerd heel wat complimenten op! En geef toe: dat hebben we toch allemaal wel graag. Zoals gewoonlijk draag ik het liefst neutrale make-up. Zeker in de zomer heb ik dat graag, een frisse fond de teint, wat mascara en een kleurtje op je lippen. Meer heb je niet nodig om er fantastisch uit te zien.

Geniet van de zomer en ontdek meer looks op mijn Instagram account, @journeyofastylist.

Go metallic!
0