Pretty in pastel

by Céline Delodder

01/09/2016

Heel wat zomertrends zetten zich dit seizoen verder. Dit najaar dompelen we ons onder in discrete luxe: de pasteltrend staat garant voor een zacht (gekleurd) najaar. Ideaal om op druilerige dagen nét dat ietsje meer te stralen – of juist even hard te stralen als het herfstzonnetje.

Zacht najaar

Het najaar wordt in 2016 gekenmerkt door zachtheid. Zachte pasteltinten kleuren de komende maanden, terwijl streelzachte stoffen als fluweel, satijn en daim hun intrede doen. Sterker nog: bij ons vind je de ultieme zachtheid terug: D’Auvry verrast met hun luxueuze faux daim items in zacht roze. Een verfijnde tint die combineert met zowel andere pastels als met donkere tinten. Ook muntgroen blijft actief aanwezig in het kleurenpalet. Ga voor een volledige outfit in pastel, of kies voor subtiele toetsen aan zachtheid.

Zachte tint, opvallende print

Zachte kleurtinten staan niet gelijk aan gedempte, klassieke looks. Gecombineerd met een andere najaartrend, prints, springt pastel er helemaal uit. Ga voor een stuk met een variatie aan pasteltinten binnen hetzelfde kleur, of kies voor felle kleuren gecombineerd met een zacht pastel. Durvers kunnen nog een stapje verder gaan in het combineren van de najaartrends. Pastel, glitter en metallic vormen samen een elegante mix waar je direct van begint te stralen.

Wie nog inspiratie nodig heeft kan altijd terecht op onze webshop of in één van onze winkels. Sterker nog: je kan vanaf nu een gratis afspraak voor persoonlijk stijladvies boeken bij één van onze stylistes. Benieuwd naar onze nieuwe service? Alle informatie vind je hier: http://www.e5mode.be/nl/personalshopper.

Shop onze pastel musthaves
39