Retro-chique

by Céline Delodder

10/08/2017

Eerder spraken we al van de retro jeans trend, nu gaan we resoluut voor de enige echte retro-trend. Met én zonder jeans. Wedden dat ook jij smelt voor deze 3 looks?

Jeans, midi & katjes

Als je die drie woorden leest begint je hart misschien al feller te slaan. Terecht ook, want het is een hemelse combinatie. Midi is erg hip dit najaar, net als de jeansrok. Wat krijg je dan als je die twee trends combineert in één stuk? Juist ja, een super hip stuk. Combineer de elegante rok met een leuk bovenstuk om je look een beetje een speels allure te geven. Ons oog viel meteen op de donkeroranje bloes met gouden katjes – de korte mouwen zijn ideaal voor tijdens de start van het najaar. Wanneer de herfst echt van start gaat (inclusief friste) is de zwarte bloes met witte katjes en lange mouwen het perfecte alternatief. Schoentip: zwarte pumps.

Retro print

De okergele jurk uit onze Libelle collectie heeft alles om retro-chique te zijn. De losse snit zorgt voor een op en top zalig draagcomfort, de kleur doet ons terugdenken aan de vrolijke jaren ’70. Maar wat deze jurk helemaal tot een retro-topper maakt is de eyecatching print. Subtiel doch opvallend springt de print meteen in het oog. Een gegarandeerd succes voor alles retro lovers onder ons. Schoentip: beige pumps.

Modern retro

De roodroze Libelle jurk heeft zowel een moderne als een retro uitstraling. Deze elegante jurk zet je taille in de verf en benadrukt op een elegante manier je vrouwelijke vormen. De jurk is op zich al een pittig exemplaar, maar extra pit en poeha kan nooit kwaad denken we. Hoe dan? Simpel: met een opvallend juweeltje geef je dit kleed nog meer karakter en werk je jouw look vlotjes af. Schoentip: sobere pumps.

Ben jij ook in de ban van retro? Stel zelf je look samen op onze webshop of doe een beroep op het deskundige (en gratis) advies van onze personal shoppers. Echte toppers zijn ze – en je kan een afspraak maken in al onze winkels.

Shop de looks
38