Retro jeans

by Céline Delodder

20/07/2017

Jeans, jeans, jeans. Seizoen op seizoen blijft dit stofje hot in modeland. Op de catwalk zagen we jeanslooks bij de grote merken – en ook bij ons vind je dit najaar leuke stuks. Omdat wij het zo leuk vinden om trends te combineren stelden we twee looks samen volgens de retro- en de jeanstrend.

Jeans met strepen

Stiekem hebben we in deze look nog een extra trend verwerkt: de hemdjurk! Het denim exemplaar van Liberty Island is erg casual maar straalt toch ook enige klasse uit. Dit stuk combineert ontzettend gemakkelijk én zit bovendien ook super comfortabel. Subtiele eyecatcher zijn de goudkleurige knopen. Met de gestreepte trui van hetzelfde merk verhoog je jouw comfort, straal je een stijlvolle nonchalance uit en kan je zonder probleem de hele dag er volop tegenaan. Schoentip: enkellaarsje met hak of preppy instappers.

Jeans met bloemen

Oké, we geven het toe. Ook hier hebben we (misschien dan toch niet zo) stiekem een extra modetrend in verwerkt. Welke dan, vraag je je nu waarschijnlijk af. Eentje die eigenlijk, net als de hemdjurk, al een trend was: de midi-lengte. Liberty Island scoort met de midi-jeansrok met retro toets. Het model benadrukt je taille en staat goed met heel wat bovenstukken. Wij combineerden de rok met een losse bloes met retro bloemenprint. Wil je het mooiste effect bekomen steek je best de bloes in je rok en laat je deze losjes boven de rand ‘fladderen’. Schoentip: Mary Jane.

Zelf nog op zoek naar jeans, retro, bloemen of iets anders? Keuze genoeg in onze webshop. En tips genoeg als je een gratis afspraak maakt met één van onze personal shoppers!

Shop de looks
42