Winnende supportersoutfits

by Céline Delodder

10/06/2016

Het voetbalseizoen is officieel van start gegaan! En bij e5 supporteren we uiteraard mee voor onze vlammende duivels. Hoe kan het ook anders, met onze Belgische roots. En wij kiezen ervoor om te supporteren in stijl. Met deze outfits – eentje voor de mannen en eentje voor de vrouwen – lukt dat sowieso.

Polo’s voor een driekleur

Een zwarte jeansbroek is sportief én modieus. Bovendien zit je lekker gemakkelijk – perfect voor meteen uit je zetel te springen en juichend rond te dansen bij het eerste doelpunt. Het eerste kleur van onze Belgische vlag is dus meteen al geregeld dankzij Dansaert Blue. Score! Om de sporty look te behouden kozen wij als bovenstuk voor de polo. Minder nonchalant dan een T-shirt (maar wel even comfortabel) en minder chique dan een hemd (maar wel veel comfortabeler). Wie zich helemaal wilt geven kan zelfs twee polo’s aandoen. Een gele én een rode erboven. Kwestie van te tonen hoe hard jij je wel niet inzet als supporter. Of je kan toch kiezen voor een iets aangenamere tenue en gewoon de rode polo van Deer Island aandoen. Want rood, dat is het kleur van de winnaar van dit EK. En wie nog een extraatje wilt: een supportersbril (of hoed) is altijd een topper.

Ik supporter mee

Duivelse jurk

Voor de vrouwen kozen we voor een originele en stijlvolle supporterslook. Het hoeft eigenlijk niet altijd sportief te zijn, toch? Met de roodkleurige jurk van D’Auvry ben je niet alleen een zomerse verschijning, maar zet je jouw supporterslook meteen goed in. De volgende kleur van onze Belgische vlag komt onder de vorm van een sjaaltje. Ideaal om als fancy supporterssjaal te gebruiken en om mee in het rond te zwieren bij elk doelpunt. En ten slotte hebben we nog wat zwart nodig. Hoe beter dan met een mooi truitje? Wordt het wat frisser, dan ben jij tenminste voorbereid. En zo is jouw supportersoutfit compleet. Of toch bijna … Want echt compleet is je outfit pas met rode lipstick een bloemenkrans of twee.

Ik word ook duivel

Supporter jij ook mee voor onze duivels? Dan ga je zeker je gading vinden in onze duivelse shop voor vrouwen en mannen. Wij zijn alvast klaar om onze longen uit het lijf te supporteren! #tousensemble

8