Trend: losse kraagjes

by Céline Delodder

09/10/2017

Dé trend van dit najaar? Losse kraagjes! Als je je nu afvraagt hoe je in hemelsnaam die kraagjes moet dragen, hoef je je geen zorgen te maken. Net omdat deze trend niet zo gemakkelijk is om op een originele manier te stylen, stelde Sandra 7 leuke combinaties samen.

Klassiek kraagje

Sandra’s eerste look is een echte klassieker. Het losse, zwarte kraagje in combinatie met de bordeaux cardigan van Liberty Island oogt gesofisticeerd en kan je vlotjes dragen op heel wat onderstukken. Staat leuk met een geklede broek voor een op en top klassieke look, een jeans voor een wat meer casual look, een kokerrok voor een professionele look of zelfs met een geklede short en broekkousen voor een quirky outfit!

Schoolkraagje

Een brave doch speelse tenue: het witte kraagje gecombineerd met het antraciet Liberty Island kleedje. Om het resultaat wat minder klassiek en wat hipper te laten ogen draag je er best comfortabele, witte sneakers onder.

Kleurrijk kraagje

Ga voor een iets coolere outfit en combineer het losse T-shirt met geometrische print met het elegante, witte kraagje. Een volgens Sandra verrassende en geslaagde combo die je comfort én complimenten zal opleveren. Staat leuk op een strakke jeansbroek, in combinatie met een paar donkere sneakers.

Gebloemd kraagje

De donkerblauwe bloemenjurk van Liberty Island zet je benen in de verf en is sowieso al een elegante eyecatcher. Om nog meer in de spotlights te staan hoef je alleen maar de witte kraag eronder te dragen et voilà: dubbel zo hip!

Modern kraagje

De zwarte kraag in combinatie met het T-shirt met visgraatmotief van L’histoire de Louise? Ja, wij volgen Sandra helemaal! Een toffe look die zowel professioneel als na de uren kan worden gedragen. Net als de eerste, klassieke look kan je deze combinatie dragen op een zwarte jeans, een geklede broek of kokerrok. Ga voor een tenue waar pit in zit en werk af met rode lipstick en rode pumps.

Vier kraagjes

De coole Liberty Island trui komt in vier kleuren en bij elk kleur past een kraagje. De witte kraag en grijze trui geven een tijdloze combinatie, ideaal voor op je blauwe jeansbroek. De blauwe pull met wit kraagje staat ook leuk op je favoriete jeans. Combineer het witte exemplaar met een zwarte kraag en kokerrok voor extra contrast. En de zwarte trui? Daar draagt Sandra ook het zwarte kraagje onder voor een prachtige all black look.

Comfy kraagje

De losse, grasgroene trui ga je bijna elke dag willen dragen. Want zo comfortabel zit die dus! Ga voor een frisse leuk en kies voor de witte kraag. Staat mooi op een licht- of donkerblauwe jeans. Een echte topper voor zowel lente als herfst, zeker in combinatie met een paar trendy, witte sneakers.

Combineer zélf de losse kraagjes met de talloze leuke items uit onze collectie. Shop nu op onze webshop of breng een bezoekje aan je favoriete e5. Daar helpen personal shoppers je ook graag een handje.

Shop de looks
0