Trendkleur blauw – heren

by Céline Delodder

02/03/2017

Heel wat mannen grijpen direct naar de blauwe stuks wanneer ze een kledingwinkel binnen stappen. Terecht, want dit tijdloze kleur staat altijd goed én is dit seizoen één van de absolute modekleuren. Met blauw doe je dus alleen maar goed.

Warme bodywarmer

Zelfs met de lente voor de deur kan het nog eens goed fris zijn in ons Belgenlandje. En voor zo’n type weer is de bodywarmer hét ultieme stuk om het niet koud, maar ook niet te warm te hebben. Met een donkerblauw model zit je goed voor de komende jaren. Vlot te combineren met zowat elk kleur! Aanrader: combineer de donkere tint met een opvallende variant op blauw voor een stijlvolle look.

Modieuze debardeur

Een debardeur geeft de juiste outfit meteen meer karakter: ideaal voor een ‘subtiel’ chique look. De marineblauwe debardeur oogt gesofisticeerd, zeker in combinatie met een lichtblauw hemd met fijne print. Durf uit te pakken met een uniek patroon – zoals het hartjespatroon op het Dansaert Blue hemd van deze outfit. Een originele en leuke print die sowieso complimenten trekt. Bewaar de modieuze uitstraling van de look en werk je tenue af met een felblauwe chino.

Stijlvolle polo

De opvallende chino uit de vorige look kan je ook perfect casual chic dragen. Draag de broek met een donkerblauwe polo en je hebt meteen een totaal ander resultaat. Waar de vorige outfit meer op het “chic” gedeelte inspeelt, zet je met deze look meer in op “casual”. Deze tenue is dé perfecte combinatie voor je volgende vakantie. En ook uitermate geschikt om de straten op te fleuren natuurlijk. Extra voordeel: de donkerblauwe polo is nog zo’n tijdloos stuk waar je kleerkast op verlekkerd is. Dit item gaat heus wel eventjes mee!

Streepje kleur

Uiteraard hoeven niet alle musthaves 100% blauw te zijn – een streepje rood is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Felrood combineert prachtig met marineblauw, en ziet er ontzettend stijlvol uit. Draag je de gestreepte Dansaert Blue trui op een donkerblauwe jeans krijg je in no time een geslaagde outfit. Heb geen schrik om te kiezen voor nog meer rood en ga de deur uit met een felrode jas. Wie waagt, die wint. Toch zeker in deze stijlvolle en modieuze outfit.

Stoer in leder

Een afgewassen jeansbroek ziet er altijd al cool uit. In combinatie met een lederen vest nog cooler. Combineer ze met een sobere donkerblauwe trui en je meest afgewassen jeans om de hippe uitstraling van de look te verzekeren. Vergeet daarnaast hét ultieme accessoire niet … want met bijpassende stoere blik scoor je extra punten.

Eerste hulp bij het krijg je van onze personal shoppers, die je gratis stijladvies geven in jouw e5-winkel. Je eigen stijl al gevonden? Op onze webshop kan je 24/7 blauwe (en anders gekleurde) stuks shoppen. In alle comfort én rust van je zetel.

Shop de musthaves
32