Wat zegt jouw favoriete bloem over jou?

by Sandra

25/03/2016

Wist je dat er wereldwijd zo’n 250 000 bloemen bestaan? Dat is heel veel. En allemaal hebben ze een eigen betekenis en een doel. Chrysanten worden sinds oudsher neergelegd op grafzerken en rozenboeketten worden massaal uitgedeeld wanneer er iets goedgemaakt moet worden. Wij verdiepten ons net iets meer in de betekenis van onze favoriete bloemen die deze collectie in onze prints terug kan vinden!

De lotusbloem

De meest sierlijke en mystieke bloem der bloemen. Voor de Hindoes symboliseert de lotus ‘de wedergeboorte’. Terug te vinden op deze comfortabele broek van Liberty Island.

Is dit je favoriete bloem?
Dan ben jij zuiver in je hart. Mededogen, liefde en passie toon jij zonder probleem.

De paardenbloem

Ook wel – minder aantrekkelijk – gekend als de pisbloem. Vlaamse weilanden staan er vol van. En eigenlijk is het wel een beetje een romantische bloem. Want, geef maar toe, wat is er nu niet leuk aan het wegblazen van de bloesem in de wind? Wij herinneren ons zo die mooie tijden wanneer we deze T-shirt van Liberty Island zien.

Is dit je favoriete bloem?
Dan ben jij een gematigd persoon, met een absurd kantje. Voor sommige mensen betekent het ook geluk en trouw.

De hibiscus

Subtropische prachtige bloem die ons meteen zin doet krijgen om te reizen. En als het even kan, naar het Oosten. Dit komt misschien door haar Chinese roots? Wij zijn er alvast fan van, en zeker in deze bedrukte bloes van Claude Arielle.

Is dit je favoriete bloem?
Dan bezit jij een breekbare schoonheid die vrolijk floreert.

De roze roos

Dit is ongetwijfeld de bloem met het meest romantische karakter. Ze bestaat in vele mooie kleuren en weet iedereen keer op keer te bekoren. Dagdromen over wie jou binnenkort een boeket rozen cadeau geeft gaat sowieso beter in deze super elegante jurk uit onze Libelle collectie.

Is dit je favoriete bloem?
Dan draag jij vriendschap en liefde hoog in het vaandel. Met waardering en blijdschap tonen, heb je ook geen enkel probleem.

De lelie

Deze bloem vinden wij op en top vrouwelijk. Misschien omdat ze zo sierlijk is? Sommige bollen zijn zelfs eetbaar. En voor vlinders zijn ze een waar feest. Maar voor jullie natuurlijk ook, zeker met deze fleurige Claude Arielle T-shirt.

Is dit je favoriete bloem?
Dan heb jij een rein hart. Anderen genieten hier met veel plezier mee van.

De chrysant

Deze bloem wordt vaak gelinkt aan de dood omdat ze vaak op begraafplaatsen terugkomen. Dit komt door de Japanse symboliek van vergankelijkheid maar ook onsterfelijkheid dat de bloem met zich meedraagt. En in deze op en top vrouwelijke jurk van D’Auvry voel jij je sowieso ook onsterfelijk in modeland.

Is dit je favoriete bloem?
Dan ben jij een nobel persoon die zich inzet voor duurzaamheid. En dit op verschillende vlakken. Vriendschap is ook heel belangrijk voor jou.

De margriet

Het zonnetje in huis is echt wel de margriet. Wie margrieten aan jou geeft, zegt eigenlijk ‘Je maakt me gelukkig’. In deze jurk van Upgrade zal dat geluk alvast van jou afstralen!

Is dit je favoriete bloem?
Dan ben jij een kind van het licht. Liefde en onschuld gaan bij jou gepaard met bescherming en waarheid.

En, wat is jouw favoriete bloem? Vertel het ons in een Facebook reactie! Neem zeker ook een kijkje op onze webshop voor meer bloemenprints. Wie weet staat jouw favoriet er ook wel tussen.

0