Deborah’s favoriete lente-outfit

by Céline Delodder

29/03/2016

De 28-jarige Deborah is al 5 jaar lang verkoopster in de e5-winkel in Oostakker. Net als Wendy koos ze haar favoriete outfit uit onze nieuwe collectie. En met haar look dromen we alvast samen weg naar verre stranden …

“Ik hou echt van de bohemienne stijl, dus het zal niemand verbazen dat deze stijlvolle maxidress van L’histoire de Louise mijn musthave is. Ik vind dit ook gewoon een topstuk omdat je het voor heel wat gelegenheden kan dragen.” Dat de opvallende print verslankend werkt, is volgens Deborah een extra pluspunt.

Voor een dagje shoppen met vriendinnen combineert Deborah de jurk met een paar comfy sneakers. Helemaal volgens de huidige modetrends dus. “Ik ben echt weg van die coole stadsstijl. Die onverwachte en soms zelfs wat gedurfde combinaties vind ik gewoonweg top. De resultaten zijn vaak super hip!” Afwerken doet ze met de trendy vest in faux daim van Liberty Island.

En wat op een werkdag? Ook dan is deze jurk een goed idee. Op een warme zomerdag, gepaard met een elegante sandaal of ballerina. “Deze lente-outfit is pas compleet met een leuk accessoire. Ik ben verliefd geworden op de kleurrijke halsketting van L’histoire de Louise. Een echte stijlvolle eyecatcher.” Volgens Deborah kan je de look verder afwerken met een fijne riem – en voor de échte modeliefhebbers met een lederen gevlochten haarbandje. Zo blijven we meteen ook trouw aan de leuke bohemienne stijl.

Deze lente-outfit is daarnaast ook perfect voor een dagje aan ’t strand te genieten. “Dit is natuurlijk niet zomaar een strandoutfit waar je mee gaat rennen in het zand. Dit is eerder om aan de dijk te genieten van de eerste zonnestralen of om ’s avond iets te gaan eten.” Had Deborah de tijd om naar festivals te gaan zou ze dit op de eerste dag dragen. “Je maakt meteen een modestatement. Helemaal volgens de lentetrends en ook nog eens heerlijk comfortabel. En de eerste dag kan je nog iets moois dragen, dan is het terrein nog voldoende netjes!” Als bovenstuk grijpt ze dan wel eerder naar de Libelle jeansvest. Minstens even hip als faux daim, maar wel warmer voor ’s avonds. Op de vraag of dit kleed ook geschikt is voor een feestje, antwoordt Deborah met een brede glimlach. “Natuurlijk. Ideaal voor een fantastische feestavond in Ibiza. Daar heb ik nu eigenlijk best wel zin in …”.

Shop nu Deborah’s lente-outfit op onze webshop, of breng een bezoekje aan één van onze winkels. Je kan haar natuurlijk altijd in de e5- winkel in Oostakker zélf vertellen hoe leuk haar bohemienne look wel niet is. #zozieikmegraag

0