Sara’s musthave

by Sandra

06/02/2016

Mezelf graag zien … begint bij mijn outfit

Want zeg nu zelf, als je je goed voelt in je kleren kan je alles aan. Of toch heel erg veel. Ik ben het type dat ’s avonds m’n kleren voor de volgende dag al klaarlegt, want ik weet dat ik ’s morgens vroeg geen tijd genoeg heb om een leuke outfit te kiezen. Een ochtendmens zal ik nooit echt worden. Mijn goede mood volgt automatisch zodra ik de douche uit kom en m’n kleren mét bijpassende juwelen aantrek.

De laatste maanden sta ik altijd wat langer voor de spiegel en vind ik niet altijd meteen de juiste combinaties. Of pas ik simpelweg niet in alles meer, geen leuke ontdekking. Maar dat heeft gelukkig wel een goede reden. Sinds een half jaartje ben ik namelijk trotse mama en sindsdien is mijn lichaam op zoek naar de strakheid van ervoor. Toch iets speciaals, die Moeder Natuur.

Voor deze shoot wilde ik dan ook iets aantrekken waar ik me goed in voel. En eigenlijk was de zoektocht helemaal niet moeilijk. Toegegeven, ik kreeg wel hulp van onze styliste Sandra. Ik ben niet al te groot, dus deze 7/8e donkerblauwe broek van Liberty Island met splitjes onderaan is perfect voor me. De pasvorm met het lager kruis maakt de look wel wat stoerder, wat ik ook wel ben, soms. Dat in combinatie met de korte witte pull van L’histoire de Louise en de leuke blazer van Libelle geeft mijn totale outfit een losse, jeugdige look. En ja hoor, opdracht geslaagd. Ik voel me opnieuw goed in m’n veranderd lichaam!

Pssssst, houd zeker onze blog en facebook in de gaten want we hebben binnenkort al jullie liefde nodig voor Valentijn …

0