Fleurige lente

by Céline Delodder

30/03/2016

Eindelijk, de lente is in ons land! Tijd om die wollen trui in te ruilen voor lichtere kledingstukken. Hoe je ervoor zorgt dat je dit seizoen gezien wordt? Met vrolijke kleuren en prints, natuurlijk. Duik even mee in onze trendtips en schep die lentesfeer ook in je garderobe.

Dames, zet jezelf én je kleerkast in de bloemetjes

Deze lente gaan comfortabel en trendy hand in hand. Denk: luchtige jurkjes, gemakkelijke T-shirts en leuke motieven. Als liefhebber grijp ik meteen naar de jumpsuits, omwille van hun eindeloze comfort en stijlvolle uitstraling. Extra pluspunt? Jumpsuits zijn super trendy op dit moment! Hoewel er heel wat jumpsuits in lichte, effen kleuren bestaan, mag het voor mij toch een tikkeltje gewaagder. Zoals dit bloeiende exemplaar uit onze Libelle collectie. Stijlvol, vrolijk en vrouwelijk. Er bestaat gewoon geen betere combinatie.

Ook fan? Op onze webshop vind je nog heel wat meer stuks om deze lente volop te stralen! Of zet jezelf in de bloemetjes in één van onze winkels en krijg gratis, persoonlijk modeadvies.

Enkel voor felle mannen

Kleurrijk, karakteristiek en klassevol: felle mannen scoren dit seizoen in het drievoud. Want de lentemode voor de heren straalt stijl uit – en dat is nog zacht uitgedrukt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stijlvolle, felblauwe blazer? Dit pronkstuk uit de Dansaert Blue collectie combineer je met een comfortabel T-shirt in een fris kleurtje of een elegant hemd met een trendy print. Zo zet je meteen kracht bij jouw hippe imago! Een vrolijke voorjaarslook mét klasse. Als ik een man was, zou ik het wel weten.

Wil jij deze zomer ook in de kijker lopen? Ontdek jouw favoriete kleur op de webshop of in je e5-winkel, en vervoer ze naar jouw kleerkast. Je mag gezien worden!

0