L’histoire de Louise, klassevol temperament

by Céline Delodder

23/02/2016

L’histoire de Louise staat voor klasse en stijl. Isabelle Bruggeman is sinds 2007 de bezieler van het elegante, vrouwelijke merk. Toen kreeg ze de kans om het merk volledig zelf uit te werken voor e5. Al 9 jaar komt dit merk met trendy collecties voor de boeg, zonder mee te gaan in vluchtige hypes. En ook dit jaar staat L’histoire de Louise sterk met heel wat hippe stuks!

De designer had een sterke, zelfbewuste vrouw voor ogen toen ze met haar merk van start ging. Dat idee blijft nog steeds hangen in Isabelles gedachten wanneer ze start met het ontwerpen van haar collectie. “Een opvallende verschijning met een eigen, unieke persoonlijkheid”, vertelt Isabelle. “L’histoire de Louise speelt in op de trends, zonder zichzelf ooit te verliezen. Het merk heeft een persoonlijkheid, ademt een bepaalde sfeer uit. Die weet ik altijd te behouden in de collecties. Zo blijven de stuks tijdloos zonder aan karakter in te boeten.”

Dat deze lente en zomer een bohemienne sfeertje krijgt was al duidelijk. En wanneer we de nieuwe collectie van dit jonge merk zien krijgen we al helemaal zin in de warme en zonnige dagen! De collectie springt meteen in het oog door de opvallende combinatie tussen nonchalant en chique. Het geheel krijgt een speels kantje maar blijft ook klassevol. Met trendy stoffen als faux daim, bijzondere prints, wijde broeken en lange jurken zet L’histoire de Louise meteen de toon voor een modieuze zomer. Fleurige prints en felle kleuren trekken onze aandacht, donkere tinten zorgen voor wat rust. Etnische prints worden afgewisseld met strakke, geometrische patronen. Klassieke stadsstijl ontmoet de vrolijke boho stijl. Aan het temperamentvolle geheel wordt er nog een vleugje retro toegevoegd. Met als resultaat een gevarieerde en uitdagende collectie.

“Het leuke hieraan is dat heel wat dames hun gading vinden. Jong of oud, eender welke stijl.” Of je nu op zoek bent naar een drukke print of een little black dress, bij L’histoire de Louise zit je dus aan het juiste adres. Er is veel ruimte om te spelen en te experimenteren. Om die perfecte look te vinden die helemaal jou past. Want daar draait het om, niet? Net die stuks eruit halen waarin jij je 100% goed voelt. Jouw persoonlijkheid koesteren en trots op jezelf zijn, net als de vrouw die Isabelle voor ogen had toen ze dit merk tot leven bracht.

 

Benieuwd naar de nieuwe collectie van L’histoire de Louise? Stel jouw ultieme powerlook samen op onze webshop, of breng een bezoekje aan één van onze winkels. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar het resultaat … delen doe je met de hashtag #zozieikmegraag.

Ontdek de collectie
0