Nooit een fashion faux-pas met faux daim

by Céline Delodder

23/03/2016

Welke stof geeft je het gevoel van een tweede huid? Zonder twijfel: daim. Meteen ook één van de meest opvallende trends deze lente! Soepel, zacht en toch stevig zet het al jouw sterke kanten in de spotlights (en het verbergt ook eventuele mindere zones, maar dat blijft onder ons).

Helemaal op maat van onze lente

De daimtrend lijkt wel voor ons klimaat gemaakt. Heeft de lente nog wat frissere momenten in petto? Dan is daim ideaal. Wedden dat je een instant geluksmomentje krijgt wanneer je de warme zachtheid van de stof voelt?

Met onze faux suède heb je overigens nooit kans op een fashion faux-pas! De chique uitstraling zorgt altijd voor dat tikkeltje meer. Zowel casual op het werk als feestelijk op een event blijf je in faux daim steeds stijlvol. Extra leuk aan suèdine: je mag de stof gewoon wassen in de wasmachine. En met het prijskaartje heb je zeker je geluksmomentje! Zo blijft er nog budget over om je verder te verwennen met een extraatje uit onze collectie. En wees gerust, ook dat blijft ons geheimpje …

Daimlook maakt het verschil

Met daim geef je steevast een boost aan je outfit. Combineer met een bootcut of jeans met wijde pijpen voor een retro look. Of ga voor urban chic en draag je daimlook met een skinny denimblauwe jeansbroek. Losse blouses doen je dan weer dromen van de zomer, zeker in combinatie met een multicolor sjaal. Op zoek naar een überelegante outfit? Kies dan voor een volledig ensemble in daim en bereid je maar voor op heel wat complimenten!

 Jouw moment

Ga dus nu voor die musthave in daim en geniet volop van elke lentedag. Je weet toch dat je er stijlvol en trendy uitziet op elk moment van de dag. Wie weet blijf je zelfs even pronkend voor elke spiegel staan? Inspiratie voor jouw daimlook vind je uiteraard op onze webshop. Of spring eens binnen in een e5-winkel voor extra advies.

Shop de trend

Tip! Helemaal fan en al je perfecte daimlook gevonden? Deel ‘m met je vriendinnen en gebruik onze hashtag #zozieikmegraag. Zo sta jij misschien binnenkort wel op onze Facebookpagina te pronken.

0