Retrostijl

by Céline Delodder

12/02/2016

Deze lente is de retrostijl weer helemaal terug, met kledij geïnspireerd op de Bohemische jaren ’70.  Toegegeven, die stijl is de enige reden waarom ik soms wens dat ik geboren was in die tijd. En het beste van allemaal: ze biedt tal van combinatiemogelijkheden. Een musthave in je kleerkast, dus!

Vrouwen van het Wilde Westen

Vrouwen met pit zijn dit jaar helemaal dol op de lente: de retrolook brengt je in een mum van tjid naar het Wilde Westen. Daar zien we een vleugje nostalgie in de middenbruine vest van Liberty Island en jeans met wijde pijpen.  Wist je dat die brede pijpen je bovenbenen smaller maken? En dat je het retrogehalte van deze outfit nog een niveau hoger tilt met een gevlochten, Bohemische haarband als accessoire? Klassevol én met karakter: een duo om ‘u’ tegen te zeggen.

Breng een bezoekje aan onze webshop en kleur je kleerkast met de retrotrend!

Mannen boosten de lente

Ook als man loop je dit seizoen in de kijker met een vleugje retro. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrukte trui in combinatie met een donkere jeans? Prints zijn deze lente weer helemaal in. Ideaal om je outfit nieuw leven in te blazen, terwijl je nog steeds een stijlvolle verschijning maakt. Wij zijn helemaal alvast weg van deze bordeaux V-pull van Dansaert Blue…Geef je mannenlook extra pit en wissel af met trendkleuren zoals het prachtige indigo.

Nood aan inspiratie? Kijk alvast eens in onze webshop!

Deel jouw favoriete retrolook op Facebook, Twitter of Instagram en zet #zozieikmegraag bij je foto. Zo kunnen ook wij jouw nieuwste outfit bewonderen!

0