Nieuwe lente, nieuwe trends

by Céline Delodder

04/03/2016

De warme winterjassen, sjaals en handschoenen tolereren we nog eventjes. Heel eventjes. Maar niet lang meer. Binnenkort is het tijd voor de eerste voorzichtige blote benen. De fijnere truitjes en lichte mantels. Misschien zelfs een eerste topje. De lente is immers in aantocht en daar hoort uiteraard een knappe look bij. Zachte kleuren, sobere lijnen en chique snits beloven een stijlvol voorjaar. Enkele tips!

Deze lente staan zachte tinten centraal. Fris muntgroen, vrouwelijk pastel roze of sober zandkleur? Voor elke stijl wat wils. Deze ingetogen kleuren staan gelukkig niet gelijk aan saaie, onopvallende looks. Het stijlvolle resultaat zorgt voor een outfit waarin je zelfverzekerd kan stralen! Mag het wat meer zijn? Voeg wat metallic toe aan je outfit, of maak een statement met een gedurfd juweel. Wij zijn alvast helemaal weg van het muntgroene D’Auvry jurkje. Dé perfecte look om de lente in het land te halen.

Pastel is niet voor iedereen … maar de immer klassevolle zwartwit combinatie is dat wél. Casual chic met effen stuks en fijne juwelen, trendy met grafische patronen. De elegante snits maken het mogelijk om een gedurfde print te dragen zonder uit je comfortzone te stappen. Tip voor de waaghalzen onder ons: durf print op print te dragen! Eyecatcher effect verzekerd. Onze favoriet? De trendy jurk van D’Auvry met los bovenstuk en nauw aansluitende rok. Hebben!

Mannen hullen zich dit voorjaar in allerlei blauwtinten. Fel indigo haalt de zomer meteen in huis, afgewassen blauw brengt rust in het straatbeeld. Met subtiele prints geef je elke outfit dat ietsje meer zonder te overdrijven. En die klassieke blauwtinten laat je opleven door te combineren met het felle Pantone Sunflower, een opvallend stijlvol bruin. Heren, als jullie dit seizoen willen scoren met jullie looks is dit stijlvolle strikje van Dansaert Black perfect. Hip, trendy én klassevol.

Voor meer looks te bewonderen kan je een kijkje nemen in onze folder. De perfecte outfit al gevonden? Delen doe je met de hashtag #zozieikmegraag. Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

0